luptele de stradă continuă în oraș acum/foto ua.depositphotos.com Acum luptele de stradă continuă în oraș/fotografie ua.depositphotos.com

Invadatorii ruși au reușit să avanseze în Severodonetsk, în Regiunea Luhansk.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful Administrației Regionale de Stat Luhansk Serghei Gaidai.

“Rashiștii au avansat în Severodonetsk, luptele de stradă continuă. Locuitorii sunt sfătuiți să rămână în adăposturi. Sperăm că medicii dispăruți sunt în viață, deoarece nu au fost găsite cadavre în ambulanța avariată”, a spus Gaidai. 

“Invadatorii au reușit să împingă Teritoriul de la periferie, unde se află hotelul Mir, și să se mute puțin mai adânc în oraș. Există și vor fi bătălii de stradă în oraș”, a spus Gaidai.

potrivit lui, voluntarii care au intrat anterior sub foc se simt satisfăcătoare.

“Ca urmare a bombardării de astăzi a unui transport de evacuare lângă Lisichansk (nu s-a stabilit încă dacă a fost o bombă aeriană sau un proiectil de calibru mare), un jurnalist francez a fost ucis, un polițist de patrulare a fost rănit, un alt jurnalist și un interpret au fost contuzați. Toată lumea este dusă la spitalul din Dnipro”, a spus Gaidai.

El a subliniat, de asemenea, că evacuarea din Regiunea Luhansk a fost oprită până la stabilizarea situației de securitate.

Reamintim, Gaidai a raportat că ocupanții trag mașinile voluntarilor și medicilor. Se știe deja despre dispariția a trei medici, mașina lor a fost găsită sfâșiată.

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *