ocupanții au bombardat Centrul Unic de instruire pentru specialiștii nucleari ai centralei nucleare Zaporozhye/foto - t.me/energoatom_ua

Zaporizhia NPP a cedat în mod repetat bombardamentelor de către ocupanții ruși. În special, un centru unic de instruire pentru specialiștii nucleari ai centralei nucleare Zaporozhye a fost sub foc. 

Acest lucru a fost raportat în canalul oficial Telegram al NAEK Energoatom. 

Agenția a arătat fotografii ale clădirii-acum este aproape complet ruptă. Cele trei etaje superioare ale clădirii cu cinci etaje au fost distruse de incendiu. 

“Centrul a fost construit nu numai de forțele Ucrainei, dar cu sprijinul Uniunii Europene. Acum sunt ruine aici”, a scris Energoatom. 

 ocupanții au bombardat Centrul Unic de instruire pentru specialiștii nucleari ai centralei nucleare Zaporozhye/foto - t.me/energoatom_ua  ocupanții au bombardat Centrul Unic de instruire pentru specialiștii nucleari ai centralei nucleare Zaporozhye/foto - t.me/energoatom_ua

amintiți-vă că oamenii continuă să fie salvați de dărâmăturile Teatrului Dramatic din Mariupol. La momentul bombardamentului, până la o mie de oameni erau în teatru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.