tânărul a înșelat ocupanții/REUTERS foto

Nu departe de Makarov, în regiunea Kiev, invadatorii ruși au reținut un tânăr, observând uniforma militară a tatălui său în casă. Tipul a fost ținut captiv câteva zile, cu o pungă pe cap.

Acest lucru este raportat de TSN.

Tânărul a reușit să scape din captivitate. Acum este deja în siguranță, numele său este Andrey Glazunov. Mi-a spus cum s-a întâmplat totul.

Echipamentul rusesc a condus pe strada unde se află casa tipului. Ocupanții au început așa-numita “curățare”. Au intrat în case, au luat laptopuri și telefoane. A fost important ca” eliberatorii “să stabilească cine îi” îmbină”: cine publică fotografii cu echipamente rusești și numărul de ocupanți din rețea.

Rușii au căutat totul în casa tânărului: garajul, mașina, întregul etaj. Și când s – au dus la etajul al doilea, îi aștepta o “surpriză” – uniforma militară a Părintelui Andrey.

Ocupanții erau supărați. L-au escortat pe tip pe strada principală a satului. Apoi, tânărul aștepta o întâlnire, așa cum a spus el, cu “caucazieni”. O glugă a fost trasă peste capul tipului, a fost bătut. Apoi a fost închis în pivniță.

Tipul nu a înțeles ce se va întâmpla cu el. A reușit să se strângă și nu a cedat panicii. După aceea, ocupanții l-au mutat într-un hambar, unde a fost aproape o zi și jumătate. Tot timpul au încercat să-l țină pe tipul mai aproape de pământ, astfel încât să nu poată vedea mișcarea echipamentului.

A doua zi, rușii care l-au capturat pe tânăr au plecat. Și acei ocupanți care au rămas în oraș, ca și cum nu ar ști despre prizonieri. Apoi tipul și alții, pe care invadatorii i-au închis în hambar, au bătut ușa. Unii prizonieri au scăpat, dar Andrei a rămas. 

Spre seară, și-a dat seama că era timpul să alerge. Tipul a reușit să vorbească cu doi ruși, i-a convins că nu este prizonier și tocmai a trecut. Tânărul a înșelat ocupanții, l-au dus la rudele sale, după care au plecat. Andrey își numește norocul de eliberare. 

anterior, UNIAN a raportat deja că, în calitate de informații a reușit să afle, Putin se pregătește un atac terorist la centrala nucleară de la Cernobîl de vina Ucraina.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.