troleibuzele Mariupol au suferit soarta echipamentelor medicale - sunt duse la Donetsk/fotografie de Kirill Alekseevtroleibuzele Mariupol au suferit soarta echipamentelor medicale-sunt duse la Donetsk/fotografie de Kirill Alekseev

Ocupanții ruși au trimis 7 troleibuze supraviețuitoare de la Mariupol la Donetsk ocupat.

Consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, a scris despre acest lucru în canalul său Telegram.

“Ocupanții au găsit 7 troleibuze supraviețuitoare în incinta Administrației de troleibuze și tramvaie Mariupol. Troleibuze au experimentat soarta de echipamente medicale-s-au dus pentru a servi Donetsk”, a spus el.

Andryushchenko a adăugat că acum sunt revopsite în culorile partidului Rusia Unită și intenționează să lanseze la începutul lunii iunie.

După cum a raportat UNIAN, mai devreme Comisarul Radei Supreme a Ucrainei pentru Drepturile Omului Lyudmila Denisova a spus că ocupanții ruși continuă să jefuiască Teritoriile Ucrainei. Inamicul fură nu numai cereale, mașini de spălat și tigăi, ci și exportă produse metalice din Mariupol.

Deci, o navă cu trei tone de marfă trebuia să meargă la Rostov-on-Don. Potrivit Ombudsmanului, înainte de ocupația rusă, pe teritoriul portului din Mariupol existau până la 200 de mii de tone de metal și fontă, al căror cost este de 170 de milioane de dolari.

în același timp, ocupanții încearcă să facă îndepărtarea prăzii mai convenabilă pentru ei înșiși și au început să restabilească comunicarea feroviară în Mariupol și Volnovakha.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.