în rețelele sociale se raportează că trei rachete au sosit din stațiune satul Zatoka Belgorod-Districtul Nistru/foto UNIAN (Alexander Gimanov)

Două așezări din regiunea Odessa au fost atacate de invadatori, sunt răniți.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko.potrivit lui, dimineața una dintre așezările din regiune a fost lovită de lovituri de rachete de către avioane și nave inamice.

“Sunt doi răniți”, a spus Marchenko.

De asemenea, în jurul orei 14:00, artileria navală a deschis focul asupra unei alte așezări – aproximativ 90 de obuze au fost trase în total.

“Dar soldații noștri țin apărarea cu demnitate. Vreau să vă asigur că inamicul suportă pierderi mult mai mari pentru fiecare dintre răniții noștri”, a spus Marchenko.

Pe rețelele de socializare se raportează că trei rachete au zburat din satul stațiunii Zatoka, Districtul Belgorod-Nistru, pe teritoriul Comunității Belyaev. De asemenea, martorii oculari sunt indignați că cineva a înregistrat în mod deliberat zborul proiectilului pe video și l-a postat pe Internet. Localnicii cred că acest lucru a fost făcut pentru a regla focul inamic.Anterior, UNIAN a raportat deja că un străin cu grenade a fost reținut la o benzinărie din Odessa.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.