la 31 mai, trupele ruse au bombardat 21 de așezări în regiunile Luhansk și Donetsk/foto Administrația Regională de Stat LuhanskLa 31 Mai, trupele ruse au bombardat 21 de așezări în regiunile Luhansk și Donetsk/foto Administrația Regională de Stat Luhansk

în ultima zi, patru persoane au fost ucise ca urmare a bombardamentelor inamice ale Slavyansk, Severodonetsk și Raygorodki.

Acest lucru este raportat pe pagina sa de Facebook de către Grupul forțelor unite.

“Ca urmare a atacurilor aeriene inamice, a atacurilor cu rachete și a bombardamentelor de artilerie din Slavyansk, Severodonetsk și Raygorodki, patru persoane au fost ucise, cel puțin 10 au fost rănite. Informațiile despre răniți și morți sunt în permanență actualizate”, se arată în raport.

Așadar, în ultima zi, pe 31 mai, trupele rusești au bombardat 21 de așezări din regiunile Luhansk și Donetsk. Au fost decojite următoarele: Severodonetsk, Borovskoye, Lisichansk, Privolye, Novodruzhesk, Belogorovka, Zolotoe, Gorskoye, Kamyshevakha, Toshkovka, Vrubovka, Ustinovka, Sirotino, Avdiivka, Slavyansk, Yarovaya, Ocheretino, Raygorodka, Semenovka, Kamenka, înghițiți.

Citește și:  atacul aerian de pe Severodonetsk: inamicul a intrat într-un rezervor cu acid azotic Atacul aerian asupra Severodonetsk: inamicul a intrat într-un rezervor cu acid azotic

Criminalii de război ruși au distrus și deteriorat 46 de obiecte civile, inclusiv: 40 de case cu mai multe etaje și private, o școală de artă (Gorskoye), o grădiniță (satul Yarovaya), dependințe ale fabricii proletare (Lisichansk). În Avdiivka, clădirea secției de poliție a fost avariată.

Se reamintește că, în timpul bombardării aeriene a teritoriului întreprinderii chimice Severodonetsk a Asociației Azot, a fost distrus un rezervor cu acid azotic, în urma căruia s-a scurs o substanță periculoasă.

Pirotehnica unităților GSCHS care fac parte din grupul forțelor unite a găsit și neutralizat 43 de obiecte explozive în districtele Bakhmut, Pokrovsky, Volnovakha, Kramatorsk din regiunea Donetsk.

3 incendii mari care au apărut ca urmare a bombardamentelor inamice din Slavyansk și Yarovaya din Districtul Kramatorsk au fost eliminate.

în ultima zi, salvatorii au evacuat 13 mii 907 de persoane din zonele operațiunilor de luptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.