ukroboronprom enterprises continuă să lucreze și să angajeze noi lucrători/foto REUTERSÎntreprinderile Ukroboronprom continuă să lucreze și să angajeze noi lucrători/foto de REUTERS

ocupanții ruși au provocat daune în valoare de peste 100 miliarde UAH complexului industrial de apărare de stat (MIC) din Ucraina.

Acest lucru a fost declarat de către Secretarul de presă al concernului de Stat “Ukroboronprom” Natalia Sad.

“Valoarea daunelor cauzate de ocupanții complexului militar-industrial de stat a depășit marca de 100 miliarde UAH. În același timp, evaluarea scării distrugerii tocmai a început și este intermediară”, a spus ea.

ea a adăugat, de asemenea, că întreprinderile concernului continuă să lucreze și să angajeze noi lucrători.

“Începând de astăzi, peste 12 mii dintre compatrioții noștri au răspuns la posturile vacante anunțate de îngrijorare, peste o mie dintre ei au fost deja angajați. Mai mult, absolvenții Institutului Politehnic din Kiev așteaptă ca diplomele lor să fie apărate pentru a merge la întreprinderi și pentru a contribui la consolidarea capacității de apărare a țării noastre”, a spus ea.

după cum a raportat UNIAN, potrivit premierului Denis Shmygal, pierderile Ucrainei din război sunt estimate la 600 de miliarde de dolari – excluzând pierderile din teritoriile ocupate temporar.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *