ca urmare a atacului, casele private au fost distruse/foto Zaporozhye OVACa urmare a atacului, case particulare au fost distruse/foto Zaporozhye OVA

Seara, ocupanții au tras asupra mai multor așezări din Districtul Zaporizhia, cunoscut acum despre unul rănit ca urmare a acestui rezident.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare regionale Zaporozhye Alexander Starukh.

“O serie de explozii puternice au fost auzite în centrul regional în această seară. Aceste sunete sunt rezultatul bombardării inamice a așezărilor situate în apropierea liniei de demarcație. Loviturile au fost lovite în direcția satelor comunității Novoaleksandrovsky din Districtul Zaporizhia”, a scris Starukh.

Potrivit acestuia, casele private și facilitățile de infrastructură civilă au fost distruse. O parte din așezări au rămas fără energie electrică și alimentare cu apă, acum restaurarea rețelelor este în curs de desfășurare.

Starukh a menționat că salvatorii serviciului de urgență de stat au eliminat toate incendiile.

“O persoană a primit răni de șrapnel, a primit primul ajutor și a fost spitalizată”, a scris șeful OVA.

Reamintim, tot astăzi în districtul Zaporozhye, o rachetă inamică a lovit în apropierea autostrăzii din apropierea satului Volnoandreevka. De asemenea, la ora patru dimineața, ocupantul a lovit depozitele unei firme agricole din comunitatea Ternovatsky. Nu sunt victime.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *