rușii continuă să coajă Kharkiv/fotografia Poliției Naționale rușii continuă să coajă Kharkiv/fotografia Poliției Naționale

Invadatorii au tras astăzi la Parcul Gorky și stadionul Dynamo din Kharkiv.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de șeful departamentului de Investigații al Direcției Principale a Poliției Naționale din regiunea Harkov, Serghei Bolvinov.

“Parcul Gorky a fost bombardat din nou astăzi, iar stadionul Dynamo a fost “lovit” pentru companie. După cum știți, trupele rusești lovesc “doar ținte militare”, așa că acum știm ce au fost cu adevărat plimbările copiilor și un teren de fotbal”, a spus el.

Bolvinov a lansat o fotografie cu consecințele bombardamentului, menționând că unul dintre punctele de sosire este chiar pe calea pe care a alergat-o în această dimineață.

“Mâine va trebui să sărim peste. Atacurile au fost înregistrate de anchetatori. Să-l restaurăm, să-l facem și mai bine și să alergăm, înainte, doar înainte!”,- A scris Bolvinov.

 foto Poliția Națională fotografie a Poliției Naționale foto Poliția Naționalăfotografie a Poliției Naționale foto Poliția Naționalăfotografie a Poliției Naționale fotografie Poliția Națională fotografie Poliția Națională

După cum a raportat UNIAN, pe 2 mai, în regiunea Harkov, o persoană a fost ucisă și trei au fost rănite în timpul zilei ca urmare a bombardamentelor ocupanților. În ultima zi, ocupanții au provocat două greve asupra Kharkiv de la mai multe lansatoare de rachete și au efectuat bombardamente de artilerie. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.