Armata acoliților lui Putin continuă să folosească tactici teroriste pe teritoriul Ucrainei. Ocupanții bombardează orașe pașnice și ucid civili. Bombardarea maternității din Mariupol a arătat de ce atrocități sunt capabili “orcii” din Federația Rusă, care nu pot fi numiți soldați adevărați. Ministrul Apărării Alexey Reznikov a vorbit despre numărul ucrainenilor uciși în timpul războiului. Potrivit acestuia, au murit deja mai mulți civili decât reprezentanții tuturor agențiilor de aplicare a legii din țară.

Reznikov a declarat într-o declarație: “după ce au suferit pierderi zdrobitoare, ocupanții ruși au început un război terorist. Se comportă ca niște criminali și lași. Ei ucid și iau ostatici civili – femei și copii. Începând cu 10 martie, intervenționiștii ruși au ucis mai mulți civili ucraineni decât militarii noștri din toate structurile sectorului de apărare au murit în luptă. Vreau ca acest lucru să fie auzit nu numai în Ucraina, ci în întreaga lume. Kremlinul bombardează școli, spitale și maternități. Moscova nu protejează pe nimeni – doar distruge.”

Numărul exact al civililor uciși nu este încă cunoscut. Dar numai în Mariupol, ocupanții ticăloși au exterminat aproximativ 1.300 de ucraineni pașnici.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.