ocupanții mina Berdyansk port  fotografie ua.depositphotos.com invadatorii curăță portul Berdyansk foto ua.depositphotos.com

În regiunea Zaporozhye, ocupanții decimează zona de apă a Portului Comercial Berdyansk.

Acest lucru este menționat în mesajul OVA Zaporozhye.

“Pentru exportul de cereale, jefuit cinic din stocurile ucrainene, ocupanții curăță apele Portului Comercial Berdyansk. În același timp, sosirea unui tren feroviar pentru transportul cerealelor a fost observată în melitopolul ocupat temporar. Este încărcat în scopul transportului ulterior către Federația Rusă”, se spune în mesaj.

Citește și:  aproape toată infrastructura a fost distrusă în Gulyai-Pole, linia frontală este foarte aproape În Gulyai-Pole, aproape întreaga infrastructură a fost distrusă, linia frontală rulează foarte aproape mă doare să mă uit: Kirillovka și Berdyansk pustii și ocupate au fost afișate pe video mă doare să mă uit: Kirillovka și Berdyansk pustii și ocupate au fost afișate pe video

Tot în regiunea Zaporozhye, s-a raportat că în ultima zi, inamicul a tras 42 de focuri asupra pozițiilor apărătorilor ucraineni din artileria cu butoi și rachetă de-a lungul întregii linii de contact. 

În plus, în timpul zilei, inamicul a tras asupra infrastructurii civile din zonele așezărilor Vasilevka, Orekhov, Tavrichesky, Novoyakovlevka.

După cum a raportat UNIAN, pe 21 iunie a devenit cunoscut faptul că în regiunea Zaporozhye, Forțele Armate ale Ucrainei au primit deja asistență militară din partea partenerilor occidentali, datorită cărora și-au îmbunătățit semnificativ pozițiile pe front.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.