ocupanții de pe teritoriul lor au lovit regiunea Sumy  DPSUkraine ocupanții de pe teritoriul lor au lovit regiunea Sumy dpsukraine

Noaptea de 27 mai în regiunea Sumy a fost neliniștită – ocupanții ruși de pe teritoriul lor au condus din nou foc de artilerie și mortar, în urma cărora au fost avariate case private.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Sumy Ova Dmitry Zhivitsky.

“De la 4: 30 dimineața, s-au tras focuri de mortar la fiecare jumătate de oră pe teritoriul districtului Shostka. Casele private ale civililor de la periferia orașului Seredino-Buda au fost avariate”, a spus el.

Zhivitsky a raportat, de asemenea, că la ora 6:30 periferia satului Starye Vyrki din comunitatea Belopolsky din Districtul Sumy au fost trase din arme autopropulsate. Inamicul bătea de pe teritoriul său. Ca urmare, nu există victime.

Citește și:  rușii au tras în regiunea Sumy cu rachete aeriene neguidate (foto) Rușii au tras în regiunea Sumy cu rachete de aviație neguidate (foto) ocupanții au tras rachete în regiunea Sumy: există o victimă (foto) ocupanții au tras rachete în regiunea Sumy: există o victimă (foto)

După cum a raportat UNIAN, pe 26 mai, forțele antiaeriene ale Ucrainei au doborât o rachetă de trupe rusești pe cer peste Sumy.în aceeași zi, trupele ruse au bombardat centrul orașului Harkov. În urma bombardamentelor, patru persoane au fost ucise și alte 7 au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.