nu există trupe de ocupație rusești pe teritoriul regiunii Dnipropetrovsk/fotografie de REUTERS nu există trupe de ocupație rusești pe teritoriul regiunii Dnipropetrovsk/fotografie de REUTERS

Astăzi, invadatorii ruși au tras în regiunea Dnipropetrovsk: obuzele au aterizat în trei așezări din Districtul Krivoy Rog.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Consiliului regional Dnipropetrovsk Nikolay Lukashuk pe pagina sa de Facebook.

“În timpul zilei, a fost înregistrată bombardarea a trei așezări din Districtul Krivoy Rog. Invadatorii l-au lovit pe Maryanskoye cu “grade”, zece scoici au zburat în sat. Încă două greve pe teritoriul Comunității Apostolice. Facilitățile de infrastructură nu au fost afectate”, a scris el.

În plus, după-amiaza în districtul Pavlograd, o rachetă inamică a căzut în râul Samara. “Nu există victime”, a adăugat Lukașuk.

El a menționat că alte raioane din Regiunea Dnipropetrovsk nu au fost atacate astăzi. Nu există trupe de ocupație rusești pe teritoriul regiunii.

după cum a raportat UNIAN, Rusia a bombardat astăzi 45 de așezări din Donbas: 7 civili au fost uciși, alți 8 au fost răniți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.