Ocupanții lovit de MLRS în districtul Nikopol/foto UNIAN

Invadatorii ruși seara, pe 24 iulie, au lovit Districtul Nikopol din regiunea Dneproperovskaya. Invadatorii trăgeau mai multe lansatoare de rachete.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele districtului Nikopol militare Administrației Evgheni Yevtushenko.

Potrivit acestuia, teritoriile de coastă ale districtului au fost lovite.

“Inamicul, folosind MLRS, a tras în mai multe teritorii de coastă din districtul nostru”, se spune în raport.

Citește și: 100% rezultat: APU a fost spus despre distrugerea rachetelor în Khmelnitchin Rezultat 100%: APU a fost spus despre distrugerea rachetelor din Khmelnitchin  expertul în aviație a explicat că va putea proteja Ucraina de loviturile rachetelor rusești Expertul în aviație a explicat că va fi capabil să protejeze Ucraina de atacurile cu rachete rusești

În același timp, el a subliniat că nu au existat victime în rândul oamenilor, clădirile nu au fost, de asemenea, deteriorate. Yevtushenko a îndemnat locuitorii locali să nu intre în panică.

La rândul său, secretarul administrației orașului Zaporozhye Anatoly Kurtev a spus că nu există “sosiri” în oraș.

“sunete puternice auzite de locuitorii unor raioane din Zaporozhye au sunat în afara orașului”, a rezumat reprezentantul administrației locale.

Citește și:  datorită lui HIMARS, rușii știu că sunt terminați - șeful inteligenței Mulțumită lui HIMARS, rușii știu că sunt terminați-șeful inteligenței comandantul 28 OMBr Vitaly Gulyaev a murit în sud comandantul 28 OMBr Vitaly Gulyaev a murit în sud

După cum a raportat UNIAN mai devreme, șeful administrației militare regionale Nikopol, Yevgeny Yevtushenko, a spus că invadatorii ruși din Energodar ocupat trag mai multe lansatoare de rachete în direcția Zaporozhye. 

În plus, el a avertizat locuitorii din Nikopol, Regiunea Dnipropetrovsk cu privire la circulația echipamentelor ocupanților pe partea opusă a rezervorului Kakhovsky.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.