ocupanții și-au retras unitățile din estuar  t.me/pavlokyrylenko_donoda ocupanții și-au retras unitățile din estuar t.me/pavlokyrylenko_donoda

În direcția slavă, invadatorii ruși, cu sprijinul artileriei, au efectuat operațiuni de asalt în direcția stupinei-Bogorodichnoye, dar nu au obținut succes.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Ei au remarcat că, în această direcție, ocupanții s-au retras în poziții ocupate anterior și au tras de mai multe ori din artilerie și mortare în zonele așezărilor Bolshaya Kamyshevakha, Dovgenke și Vernopolye.

“În direcția Liman, unități inamice separate au fost retrase din așezarea Liman”, se spune în raport.

În plus, în direcția Bakhmut, inamicul a efectuat pregătiri pentru operațiuni de asalt, mortare trase, artilerie cu butoi, lansatoare multiple de rachete în zonele așezărilor Kamyshevakha, Dolomitne și New York.

Citește și:  Federația Rusă încearcă să surprindă complet Regiunea Luhansk pentru a găsi o scuză pentru război - Ministerul britanic al Apărării Federația Rusă încearcă să profite complet de Regiunea Luhansk pentru a găsi o scuză pentru război-Ministerul britanic al Apărării  OK Shid despre bătăliile din Severodonetsk: acțiunile Federației Ruse sunt absolut ineficiente în orașele asaltate OK “Shid” despre bătăliile din Severodonetsk: acțiunile Federației Ruse sunt absolut ineficiente în orașele asaltate

“Un atac aerian a fost efectuat de aeronave operațional-tactice în zonele așezărilor Berestovo și Pokrovskoye. El a lansat patru lovituri de rachete asupra așezărilor Verkhnekamenskoye, Vrubovka și Soledar”, a raportat Statul Major General.

După cum a raportat UNIAN, în această dimineață Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a numit “punctele fierbinți” din Donbass. Luptele continuă în zona Severodonetsk, Regiunea Luhansk, inamicul se află în ofensivă în direcția Donetsk, încercând să obțină un punct de sprijin în zona estuarului și să îmbunătățească situația tactică în direcția Bakhmut.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.