la Kiev, patrulele au reținut trei susținători ai”lumii rusești”.

Acest lucru este raportat pe pagina sa de Facebook de către Poliția de patrulare din Kiev.

“La Kiev, patrulmen continuă să rețină suporteri ai “Lumea Rusă”. Patrulând noaptea pe Bulevardul Obolonsky, echipajul a primit un mesaj că un felinar verde strălucea de la fereastra unei case de la etajul 14. Poliția a verificat casa, într-unul din apartamente au găsit un cetățean al “poporului fratern” care se află pe teritoriul Ucrainei fără invitație. Un alt “oaspete neinvitat” din regiunea Arhanghelsk din Federația Rusă a fost reținut pe Bulevardul Svobody”, se spune în mesaj.

De asemenea, se remarcă faptul că unii locuitori ai Kievului îi ajută de bună voie pe ruși. Deci, pe strada de odihnă, patrulele au oprit un cetățean care fotografia cartierul. În timp ce-și verifica telefonul, polițiștii au găsit multe fotografii cu blocaje rutiere.

Citește și:  greva aprovizionării cu alimente: în regiunea Kiev, orcii au distrus depozitele alimentare greva aprovizionării cu alimente: în regiunea Kiev, “orcii” au distrus depozitele alimentare

“Potrivit deținutului, el le-a trimis mamei și fratelui său în Europa. Dacă acesta este cazul, serviciile relevante vor verifica”, a adăugat poliția.

toți deținuții au fost duși la birourile raionale și predați ofițerilor SBU pentru verificare.

Amintiți-vă că Federația Rusă a intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. În primul rând, inamicul a bombardat facilitățile militare, apoi orașele pașnice, inclusiv Kievul. Sabotorii au început, de asemenea, să se infiltreze în capitală și în alte orașe.

pe 22 martie, a devenit cunoscut faptul că la Kiev, ofițerii de aplicare a legii au reținut un sabotor “călugăr” la una dintre stațiile de metrou.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.