Mikhail Podolyak/screenshot

Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, a declarat că Rusia lui Putin practic nu știe să lupte, știe doar să bombardeze infrastructura civilă și civilii.

El a anunțat acest lucru într-un mesaj video postat pe Twitter.

“A 20-a zi a eroismului țării. A 20-a zi a războiului este o mulțime de a dovedi tuturor că suntem invincibili. Nu avem nicio schimbare, nicio schimbare în faptul că știm să luptăm și toată lumea înțelege deja acest lucru. Nu există nicio schimbare în faptul că partenerii noștri privesc în continuare cu surprindere toate acestea și încă decid singuri dacă sunt pregătiți să își asume responsabilități precum Ucraina. Nu există nicio schimbare în faptul că armata rusă practic nu știe să lupte, știe să bombardeze doar infrastructura civilă și civilii”, a spus Podolyak.

El a subliniat că Ucraina este de negociere și obținerea de rezultate.

“Ținem inamicul în toate direcțiile. El va continua să-și piardă mințile și să încerce să ne rupă. Dar asta nu e posibil. Ați înțeles deja acest lucru, pentru că suntem Ucraina, pentru că luptăm pentru libertatea noastră și cu siguranță vom câștiga”, a subliniat consilierul șefului PO.

 Rusia a invadat teritoriul Ucrainei pe 24 Februarie, în jurul orei 5: 00. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.acțiunile Moscovei au fost condamnate de aproape întreaga lume.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *