consecințele consecințele” lumii rusești ” în Mariupol/captura de ecran a videoclipului

În Mariupol, ocupat temporar de armata rusă, au început primele jafuri ale pensionarilor.

Acest lucru a fost anunțat de către consilier al primarului de Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Primele jafuri ale pensionarilor au început deja. Având în vedere că aceasta este cea mai vulnerabilă parte a populației și a primit deja bani de la ocupanți, au început jafurile. Oamenii cu arme iau tot ce primesc. Este greu de spus fără echivoc cine este. Dar “poliția DNR” închide ochii și se preface că nu s-a întâmplat nimic. Și acesta este doar începutul”, spune mesajul.

Andryushchenko observă că autoritățile ucrainene consideră că astfel de atrocități fac parte din scenariul controlului populației nu printr-o mașină represivă, ci prin bande.

“Liderii care vor fi controlate de ruși (în special, Kadyrovites, care se bazează în Novoazovsk). Pe lângă jafuri, jefuitorii au ieșit deja în mod deschis pe străzi cu vânzarea de bijuterii jefuite din magazine. Principalii cumpărători sunt ruși, lucrători de urgență și alți ticăloși ruși-Donetsk. Există, de asemenea, case de amanet improvizate aici, unde rezidenții Mariupol pentrubijuteriile sunt oferite degeaba. Domnul Ftitz, care conduce administrația raională Oktyabrskaya (centrală) a ocupanților, “protejează” infinit. El coordonează “brevetele”, nu fără administrația orașului. Colaboratorii își continuă activitatea pe oase”, relatează Andryushchenko.

amintiți-vă că în Mariupol ocupat, oamenii stau la coadă pentru pâine la căldură timp de patru ore.

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.