Boris Johnson și Vladimir Zelensky/REUTERS photo

Premierul britanic Boris Johnson, în timpul unei conversații telefonice cu președintele ucrainean Vladimir Zelensky, a declarat că țara va consolida sancțiunile împotriva Rusiei pentru a-i provoca daune economice maxime.

Acest lucru a fost raportat pe Twitter de Vladimir Zelensky.

“Am avut o altă discuție cu premierul Boris Johnson. Am discutat despre consolidarea sancțiunilor presiune asupra Federației Ruse, sprijin suplimentar pentru Ucraina în lupta împotriva agresorului, inclusiv asistență de apărare. Apreciez conducerea Marii Britanii în combaterea crimei pe care Rusia o comite pe teritoriul ucrainean”, se spune în mesaj.

Citește și:  Marea Britanie explorează posibilitatea unui sprijin mai mare pentru Ucraina pentru a proteja împotriva atacurilor aeriene - Johnson Marea Britanie este de a explora posibilitatea de mai mult sprijin pentru Ucraina pentru a proteja împotriva atacurilor aeriene-Johnson  Boris Johnson a promis să-l tragă la răspundere pe Putin pentru atacul aerian asupra Mariupol Boris Johnson a promis să-l tragă la răspundere pe Putin pentru atacul aerian asupra Mariupol nu este încă posibil pentru a opri achiziționarea de gaze și petrol din Rusia-Johnson nu este încă posibil pentru a opri achiziționarea de gaze și petrol din Rusia-Johnson

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *