teroristul Alexander Zakharchenko a fost eliminat într-o cafenea/REUTERS photoTerorist Alexander Zakharchenko a fost lichidat într-o cafenea/REUTERS foto

Jurnaliștii programului Groshi au povestit despre liderii pseudo-Republicilor, care au fost aproape” canonizați ” în Rusia. Ei au dezvăluit adevărul despre ceea ce erau cu adevărat acești pseudo-eroi.

Deci, teroristul Arsen Pavlov” Motorola ” înainte de a deveni un luptător media al Kremlinului, a fost implicat în fabricarea monumentelor. De fapt, rusul și-a lăsat soția și copilul acasă și a plecat în Ucraina ca mercenar obișnuit, unde a găsit un nou iubit și s-a căsătorit cu ea. Motorola a devenit faimos pentru împușcarea la casele civililor din Donetsk. S-a remarcat prin cruzimea fără precedent cu prizonierii pe care i-a împușcat. Și în octombrie 2016, un terorist a fost aruncat în aer în liftul casei sale.

Patru luni mai târziu, teroristul Mikhail Tolstykh “Givi” a mers după un tovarăș. El a condus un detașament de militanți în Donbas. Batjocura prizonierilor a devenit scena sa încoronată pe toate videoclipurile de propagandă. Dar nu a fost văzut în bătălii, pentru că era renumit pentru lașitatea sa. Un aruncător de flăcări “Bondar” a fost tras în biroul său, ceea ce înseamnă că a ars la locul său de muncă.

Mai presus de toate, liderul pseudo-Republicii, Alexander Zakharchenko, un electrician care tranzacționase anterior găini pe piață, a promis să-l răzbune pe Givi. El a adus nivelul propagandei la un nou nivel. Dar la sfârșitul lunii August 2018, a fost lichidat în cafeneaua “Separ” din Donetsk. 

“Sunt exemple de ceea ce îi așteaptă pe cei care încearcă să conducă ilegal orice instituții sau teritorii ucrainene”, au remarcat jurnaliștii.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.