lucrările continuă la studiul teritoriului pentru obiecte explozive din Pushcha-Voditsa  photo UNIAN (Alexander Sinitsa)Lucrările continuă cu privire la inspecția teritoriului pentru obiecte explozive în Pushcha-Voditsa photo UNIAN(Alexander Sinitsa)

la Kiev, zona Vinogradar și direcția Vyshgorodsky continuă să fie curățate, în special în păduri.

Acest lucru este menționat în Rezumatul administrației militare a orașului Kiev, publicat pe portalul oficial al Kievului.

“Pericolul minelor persistă la periferia Kievului, unde au avut loc luptele. Lucrările sunt finalizate pe direcțiile Zhytomyr și Brovarsky. Lucrările de deminare continuă în zona Vinogradar și în direcția Vyshgorodsky, în special în păduri. În acest domeniu, geniștii elimină barierele explozive ale minelor inamice și obiectele explozive”, se spune în raport.

Lucrările continuă, de asemenea, la inspecția teritoriului pentru obiecte explozive din Pushcha-Voditsa.

“KP” Kyivpastrans ” după inspecția zonelor afectate de către geniști a început să lucreze la restaurarea liniilor. Specialiștii ar trebui să instaleze 250 de șine și aproximativ 600 de traverse”, a spus KMVA.

În total, de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei, unitățile serviciului de Urgență al Ucrainei au răspuns prompt la 215 de evenimente, în timpul cărora au fost identificate, confiscate și distruse 985 de obiecte explozive. O suprafață de 21,47 hectare a fost cercetată și defrișată.

“Subliniem că, chiar și în timp, obiectele explozive pot fi detectate deja pe teritoriul cercetat de geniști. Prin urmare, chiar și atunci când lucrați în parcele private, respectați cu strictețe instrucțiunile privind acțiunile în cazul detectării obiectelor explozive”, a îndemnat administrația militară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.