Pushilin a spus că străinii capturați vor fi împușcați/foto de REUTERSPushilin a spus că străinii capturați vor fi împușcați/foto de REUTERS

Militanții ” DNR ” vor executa pedeapsa cu moartea împotriva străinilor capturați dacă apelul lor nu este satisfăcut de așa-numita instanță. Prizonierii de război vor fi împușcați.

Acest lucru a fost declarat de către liderul “DNR” Denis Pushilin pe aer “Solovyov. Trăi”.

“Toți străinii au depus un recurs în apel, așteptăm ședința de judecată. Dacă instanța recunoaște măsura corespunzătoare a pedepsei, atunci cazurile vor fi transferate serviciului executiv pentru punerea în aplicare a sentinței. (Ea) este asigurată prin execuție”, a spus Pushilin.

Citește și:  Putin rămâne fără Buryats: mobilizarea a ajuns la Moscova Putin rămâne fără Buryats: mobilizarea a ajuns la Moscova în timpul zilei în regiunea Harkov, invadatorii au ucis o persoană și au rănit alte cinci În timpul zilei în regiunea Harkov, invadatorii au ucis o persoană și au rănit încă cinci

După cum a raportat UNIAN mai devreme, la începutul lunii iunie, trei străini care au apărat Ucraina în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei au fost condamnați la moarte în “RPD”. Numele lor sunt Sean Pinner, Aiden Eslin și Saadun Brahim. Primele două sunt Britanice, iar al treilea este marocan.

Încă doi britanici vor fi judecați sub articole similare din” DNR”: voluntarul Dylan Healy și soldatul” Legiunii internaționale ” Andrew Hill. 

La rândul său, ministrul britanic de Externe Liz Truss a condamnat decizia militanților RPD de a ucide trei voluntari străini care au apărat Ucraina de ocupanți. Ea a subliniat că ar trebui tratați ca prizonieri de război. 

la 8 iulie, moratoriul privind pedeapsa cu moartea a fost ridicat în așa-numitul “DNR”. Acum, administrația ocupației va putea impune o sentință ilegală sub formă de privare de viață.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.