Federația Rusă a adus “bujorii” sovietici în față/foto: kollektsiya.ru

Din cauza lipsei de arme moderne, Rusia a aruncat zeci de” bujori ” scoși din depozit pe câmpul de luptă. Ele sunt de obicei folosite pentru a lansa arme nucleare.

expertul militar Yuri Fedorov a spus “Apostrof” despre acest lucru.

Potrivit acestuia, acesta este cel mai mare pistol de artilerie autopropulsat sovietic pentru tragerea obuzelor de artilerie nucleară. “Bujorii” sunt arme cu rază lungă de acțiune, dar cu o precizie redusă, adaugă expertul.

“Sunt destul de lungi, aproximativ 50 km, dar mai puțin lungi decât, să zicem, HIMARS. Și precizia lor este mult mai mică, în comparație cu HIMARS, pentru că erau pregătiți pentru războiul nuclear, iar acuratețea unei greve cu muniție nucleară nu este importantă. […] Când vine vorba de explozivi convenționali, precizia este importantă. Dar precizia lor este mică”, spune Fedorov.

Datorită funcționării cu succes a lui HIMARS, inamicul se confruntă deja cu probleme cu muniția.

“Armele de la sine, fără obuze sunt lipsite de sens. Acea “Bujor”, acel fel de” tornadă ” sau ceva de genul acesta. Pentru aceasta sunt necesare scoici, iar muniția trebuie depozitată la o distanță relativ scurtă, astfel încât să fie posibilă aducerea lor cu mașinile suficient de des pe câmpul de luptă”, a remarcat Fedorov, adăugând că acum inamicul va elibera mai puține scoici în pozițiile APU.anterior, expertul militar Oleg Jdanov a spus câte tancuri a lăsat Rusia pe câmpul de luptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.