MLRS Grad/Ministerul Apărării al Federației Ruse/Facebook MLRS Grad/Ministerul Apărării al Federației Ruse/Facebook

Invadatorii ruși din Energodar ocupat trag mai multe lansatoare de rachete în direcția Zaporozhye.

Acest lucru a fost raportat în canalul Telegram al președintelui administrației militare a districtului Nikopol Yevgeny Yevtushenko.

“Există salve MLRS de pe teritoriul Energodar în direcția Zaporozhye”, a spus Yevtushenko.

În plus, el a avertizat locuitorii din Nikopol, Regiunea Dnipropetrovsk despre mișcarea echipamentelor ocupanților pe partea opusă a rezervorului Kakhovsky.

Citește și:  cinismul nivelului sute: Lavrov a spus că îi pare rău pentru poporul ucrainean Cinismul nivelului suta: Lavrov a spus că “îi pare rău pentru poporul ucrainean”  un altul din colecție: parașutiștii au aterizat o aeronavă de atac Su-25 cu un ac Un altul din colecție: parașutiștii au aterizat un avion de atac Su-25 cu un “ac” violatorii de stare de asediu vor fi pe creion la birourile de înrolare militară-MIA violatorii de stare de asediu vor fi” pe creion ” la birourile de înrolare militară – MIA

“Atenție!!! Mișcarea echipamentului militar pe malul opus al rezervorului!!!”- A scris Yevtushenko.

După cum a raportat UNIAN, pe 20 iulie, ocupanții ruși din “Grads” au tras într-un cartier rezidențial din Nikopol, în urma căruia două persoane au fost ucise. În aceeași zi, autoritățile orașului au cerut locuitorilor să se mute temporar adânc în districtul Nikopol.

Și pe 22 iulie, ca urmare a bombardării artileriei din Nikopol, portul fluvial, calea ferată și 25 de clădiri rezidențiale au fost avariate.

Anterior, ocupanții ruși au efectuat un atac de noapte pe scară largă asupra regiunii Dnipropetrovsk. În plus, invadatorii au tras dintr-un tanc asupra combinelor ucrainene care recoltau în apropierea satului Koshevoye. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.