fotografie ua.depositphotos.com fotografie ua.depositphotos.com

Reprezentanții Comitetului Internațional al Crucii Roșii au mers la locul grevei asupra coloniei din Elenovka. 

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al Serviciului de patronaj “îngerii din Azov”. 

“Cu profundă tristețe trebuie să confirmăm informațiile despre greva asupra coloniei din Elenovka, unde sunt deținuți prizonierii regimentului Azov. Aflăm numele morților și răniților prin canalele noastre. Comitetul Internațional al Crucii Roșii a mers, de asemenea, la locul respectiv”, se spune în mesaj.

serviciul a menționat că vor informa prompt rudele prizonierilor despre cursul evenimentelor. 

Citește și:  rușii au lovit din nou clădirile rezidențiale din Kramatorsk: sunt morți și răniți Rușii au intrat din nou în clădiri rezidențiale din Kramatorsk: există un mort și răniți  provocarea sângeroasă cinică a ocupanților din Elenovka: ofițerul de informații a numit motive posibile Provocarea sângeroasă cinică a ocupanților din Yelenovka: ofițer de informații numit motive posibile Jdanov a estimat dacă Putin ar îndrăzni să declanșeze un război nuclear Jdanov a estimat dacă Putin ar îndrăzni să declanșeze un război nuclear

“Orice informație care apare acum în canalele de televiziune rusești și în alte mass-media este o operațiune psihologică specială împotriva Azov și a societății ucrainene. Prin urmare, vă îndemnăm să așteptați date verificate”, au subliniat îngerii din Azov.

După cum știți, în dimineața zilei de 29 iulie, militanții pro-ruși au raportat moartea a 40 de luptători ucraineni ca urmare a unei greve asupra coloniei Yelenovskaya. Ulterior s-a raportat că numărul morților a crescut.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că bombardarea deliberată a artileriei instituției corecționale a fost efectuată de Forțele Armate ale Federației Ruse pentru a acuza Ucraina de comiterea “crimelor de război” și a ascunde tortura prizonierilor și execuțiilor.

liderul “Azov” Andrei Beletsky a anunțat o “vânătoare” pentru fiecare criminal implicat în uciderea prizonierilor de “Azov”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *