Schwarzenegger sa adresat soldaților ruși/fotografie imdb.com

Actorul de la Hollywood, în vârstă de 74 de ani, și fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, a înregistrat un apel către locuitorii Rusiei.

videoclipul intitulat “mesaj către poporul rus” a fost publicat în canalul său Telegram.

Actorul s-a numit un vechi prieten al poporului rus și a povestit povestea întâlnirii cu halterofilul sovietic Yuri Vlasov, care era idolul său.

“Puterea și inima poporului rus m-au inspirat întotdeauna. De aceea sper că îmi veți permite să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina și despre ceea ce se întâmplă acolo. Nimănui nu-i place să asculte niște critici despre guvernul lor… înțeleg totul. Dar, ca vechi prieten al poporului rus, sper că veți auzi ceea ce vă spun”, a spus Schwarzenegger.El a menționat că se adresează rușilor cu aceeași preocupare cu care a vorbit americanilor atunci când Capitoliul a fost asaltat. 

“Știu că guvernul vostru vă spune că acesta este un război pentru denazificarea Ucrainei. Denazificarea Ucrainei? Nu e adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte de origine evreiască … un președinte de origine evreiască, al cărui tată, printre altele, toți cei trei frați au fost uciși de naziști.

Ucraina nu a început acest război. Nu a fost inițiată de naționaliști sau naziști. Cei de la putere din Kremlin au început-o. Acesta nu este un război al poporului rus. Nu. De fapt, lasă-mă să-ți spun. Săptămâna trecută, 141 de state ONU au votat pentru recunoașterea Rusiei ca agresor și au cerut retragerea imediată a trupelor rusești. Din întreaga lume, doar patru țări au votat împreună cu Rusia. Acesta este un fapt. Lumea s-a îndepărtat de Rusia din cauza acțiunilor Rusiei în Ucraina”, a spus el.

Actorul i-a îndemnat pe ruși să se gândească la consecințele pe care războiul din Ucraina le va conduce țara. 

“Cu inima grea vă spun că mii de soldați ruși au fost uciși. Ei s-au găsit între ucraineni care luptă pentru patria lor și conducerea rusă care luptă de dragul cuceririi. Știu că poporul rus nu este conștient de ceea ce se întâmplă acum. Fac apel la poporul rus și la soldații ruși din Ucraina să înțeleagă că toate acestea sunt propagandă și dezinformare. Și îi voi spune președintelui Putin: ați început acest război, duceți acest război, puteți opri acest război”, a spus el. 

Schwarzenegger s-a adresat și soldaților care au venit să ucidă pe pământ ucrainean. 

“Este un război ilegal. Viețile voastre, membrele voastre, viitorul vostru sunt sacrificate de dragul unui război fără sens pe care întreaga lume îl condamnă”, a spus Schwarzenegger.

actorul de la Hollywood numit ruși care merg la mitinguri împotriva războiului eroii săi

“Lumea a văzut curajul tău. Știm că suferi de consecințele vitejiei tale. Ești reținut. Te bagă la închisoare. Ești bătut. Voi sunteți noii mei eroi. Ai puterea lui Yuri Petrovich Vlasov. Ai adevărata inimă a Rusiei. Dragii mei prieteni ruși, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus Schwarzenegger.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *