47 batalion separat a arătat o vânătoare de noapte pentru orci/captură de ecran47 batalion separat a arătat o vânătoare de noapte pentru orci/screenshot

Curajoșii apărători ucraineni continuă să-și apere eroic pământul natal și să provoace daune maxime inamicului în toate domeniile de apărare. De data aceasta, soldații Batalionului 47 separat și-au împărtășit realizările.

Un videoclip atmosferic a fost publicat de unul dintre luptătorii ei Valery Marcus în telegrama sa.

imaginile arată cum în timpul nopții “vânătoare” apărătorii ucraineni au distrus echipamentele rusești și soldații săi cu o dronă.

“Dragi domni, apreciați acest minunat scurtmetraj, pe care l – am numit “Salute”, – spune publicația.

ajutor:  Batalionul 47 separat este o formațiune din cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei, creată din voluntari din regiunea Kiev. Comandantul batalionului este Ivan Shalamaga. Un membru al Batalionului este un veteran al războiului ruso-ucrainean, scriitor, autor al cărții “Footprints on the Road” Valery Markus.

Adăugăm că timp de aproape patru luni de război la scară largă, Forțele Armate ale Ucrainei au “otkobzonat” aproximativ 32 de mii 150 de soldați ruși. Numai în ultima zi au fost eliminate aproximativ o sută de invadatori și o duzină de tancuri inamice. 

Anterior, UNIAN a raportat că contraatacurile Forțelor Armate ucrainene în direcția Mykolaiv-Kherson au provocat un adevărat iad ocupanților. Acest lucru este menționat în conversația interceptată a invadatorului rus, “care a căzut sub distribuție.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.