luptătorii Azov au capturat un nou lot de invadatori/fotografie din telegrama BeletskyLuptătorii Azov au capturat un nou lot de ocupanți/fotografie din telegrama lui Beletsky

Luptătorii SSR Azov au capturat un nou grup de ocupanți. De data aceasta, cei cinci soldați ruși s-au dovedit a fi extrem de diversi.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către primul comandant al regimentului Azov, Andrei Biletsky, și a atașat fotografia corespunzătoare.

Potrivit lui Biletsky, printre prizonieri se află un dependent de droguri, un ofițer rus, un osetian, un “descendent al cazacilor” din Kuban și un rezident din ORDLO mobilizat forțat de ocupanți. 

Comandantul a atras atenția asupra faptului că prizonierii erau în viață, nu bătuți sau mutilați. Ei vor mânca bine și vor dormi bine, vor fi tratați de medicii ucraineni în timp ce așteaptă schimbul.

Acesta este codul de onoare al unui soldat, obligatoriu pentru un cetățean Azov, indiferent cu ce gunoi aveți de – a face-tratați un prizonier cu demnitate. Nu o încălcăm nici după uciderea în masă a fraților noștri din Elenovka”, a spus Beletsky.

Anterior, NSDC a publicat dovezi că Rusia a planificat un atac terorist în Yelenovka în iunie, așteptând o oportunitate. Cel puțin 50 de prizonieri de război ucraineni care au fost ținuți acolo au fost uciși. Printre ei au fost luptătorii “Azov”.

Ar trebui să adăugăm că ieri, pe 4 August, a fost efectuată și o grevă asupra coloniei Donetsk, unde sunt deținuți prizonierii de război ucraineni. Propagandiștii de la Kremlin au acuzat imediat APU pentru atac, dar situația se poate dovedi a fi ca în cazul atacului terorist din Yelenovka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.