Regimentul Azov a publicat date despre echipamentul ocupanților distruși de luptătorii săi. Apărătorii au povestit despre cronica apărării lui Mariupol de la începutul războiului până în prezent.

Acest lucru este menționat în mesajele regimentului Azov de pe Twitter.

“Inamicul plănuia să ia Mariupol în 3 zile. Azov a luat o luptă inegală cu forțele inamice superioare”, se spune în mesaj.

Potrivit regimentului, 1.157 de personal inamic au fost distruse de la începutul ofensivei la scară largă. Pierderile sanitare ale ocupanților se ridică la 520 confirmate (de asemenea, 3 mii 150 – conform datelor neconfirmate).

În plus, regimentul a publicat date despre echipamentele inamice distruse și deteriorate:

regimentul a adăugat că multe alte echipamente și arme inamice au fost distruse și deteriorate.

Citește și:  există un videoclip cu ultimele bătălii de stradă lângă Azovstal din Mariupol A fost un videoclip al ultimelor bătălii de stradă lângă “Azovstal” din Mariupol vom lupta în timp ce trebuie: în Azov au spus despre condițiile de apărare a Mariupol “Vom lupta în timp ce avem nevoie”: în “Azov” au spus despre condițiile de apărare a lui Mariupol

După cum a raportat UNIAN, luptele acerbe cu inamicul continuă în Mariupol. Ocupanții nu încetează să livreze artilerie și atacuri aeriene asupra orașului. Uzina de prelucrare a metalelor Azovstal, unde se află atât personalul civil, cât și cel militar, este practic distrusă. Apărătorii speră că orașul va fi deblocat prin mijloace politice sau militare.

la 27 aprilie, Consiliul Local Mariupol a raportat că cel puțin 2 mii de civili sunt pe Azovstal.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.