luptătorii SSR ucraineni au extras și au aruncat în aer o trecere de ponton lângă inamic/captură de ecran din videoclipLuptătorii SSR ucraineni au minat și au aruncat în aer un feribot ponton lângă inamic/screenshot din videoclip

Soldații forțelor de Operațiuni Speciale din Ucraina au arătat cum au distrus o trecere de ponton inamic în Regiunea Luhansk. Luptătorii l-au minat și apoi l-au aruncat în aer. A trebuit să acționăm în imediata apropiere a inamicului.

Un videoclip cu activitatea luptătorilor MTR a fost publicat în Comandamentul Strategic al Forțelor Armate din Ucraina.

Inamicul a încercat să construiască o trecere de ponton în același loc în care traversase fără succes râul mai devreme. Acest lucru este evidențiat de echipamentul distrus al ocupanților de pe țărm.

Soldații SDF s-au apropiat de trecere noaptea și au pus imediat mine, în ciuda prezenței inamicului în apropierea locului operațiunii. Apoi luptătorii au arătat cum au aruncat în aer trecerea. O altă încercare a inamicului de a forța râul în Regiunea Luhansk poate fi considerată nereușită.

Anterior, șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, a avertizat că rușii ar putea încerca să traverseze Seversky Donets. Datorită căldurii, nivelul apei din râu a scăzut foarte mult, astfel încât apărătorii ucraineni monitorizează intens acțiunile inamicului în această zonă.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.