fotografie ua.depositphotos.com fotografie ua.depositphotos.com luptele au devenit mai frecvente între armata rusă și cei mobilizați din LDPR.

Acest lucru a fost spus într-o adresă televizată seara de către șeful administrației militare Odesa Maxim Marchenko.

“În trupele ocupanților, cazurile de împușcături dintre cei Mobilizați de la ORDLO și armata rusă au devenit mai frecvente. Poate că nu vor cu adevărat să devină furaje de tun, ceea ce este permis înainte în timpul asaltului pozițiilor noastre. Este bine că sunteți mai puțini, dar lăsați puțin pentru forțele noastre armate”, a spus Marchenko.

Citește și:  Ucraina a răspuns lui Erdogan despre negocierile cu Putin Ucraina a răspuns Erdogan despre negocierile cu Putin Marina AFU nu permite navelor ocupanților să manevreze în apropierea coastei Odessa-Bratchuk Marina Forțelor Armate din Ucraina nu permite navelor ocupanților să manevreze în apropierea țărmurilor Odessa-Bratchuk Trei nave mari de aterizare ale Federației Ruse sunt reparate în Sevastopol ocupat - mass-media trei nave mari de aterizare ale Federației Ruse sunt reparate în Sevastopol ocupat-mass-media

Șeful Ova Odesa a subliniat că pentru Forțele Armate ale Ucrainei, 30 de mii de ocupanți nu este limita.

“Și vom lupta până când niciunul dintre voi nu va rămâne pe pământul nostru”, a spus el.

potrivit Marchenko, astăzi inamicul nu a coajă Regiunea Odesa, acum este liniște acolo.

Anterior, comanda operațională” sud ” a declarat că Federația Rusă intenționează să captureze și să ocupe Odessa este încă o prioritate.

De asemenea, a devenit cunoscut mai devreme că ocupanții ruși răspândesc un fals despre plasarea pozițiilor Forțelor Armate ale Ucrainei în școlile din Odessa. Clădirile anunțate de Ministerul Apărării al Federației Ruse sunt situate în cartiere dens populate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *