ce altceva să se aștepte de la Rusia/REUTERS foto

Campania rusă de capturare a Kievului și a marilor orașe a eșuat. Din acest motiv, agresorul rus va schimba tactica.

Luptele pot ajunge la un impas, dar va fi foarte distructiv pentru Ucraina. Expertul militar Igor Koziy în emisiunea canalului 24 a spus că este de acord cu această afirmație.

Potrivit acestuia, astăzi Rusia a luat, după cum se poate considera, o pauză operațională. Ideea sa principală nu este doar de a decide cum să procedăm.

“Evident, în timpul acestor atacuri cu rachete și bombe vor continua”, a spus Koziy.

De asemenea, este clar că acest lucru se face de fapt pentru a încerca să elimine unele dovezi în timpul negocierilor dintre părțile ucrainene și ruse.

“Cu toate acestea, nu este nimic nou aici. Este important să determinăm de unde va primi Rusia resursa, cum va conduce, de exemplu, mobilizarea sub acoperire”, a adăugat expertul.

Expertul a subliniat: “afirmația că această pauză S-a prelungit deja este mai utilă pentru Rusia decât Ucraina nu este pe deplin corectă. De asemenea, înțelegem că inamicul vrea să acumuleze forță.”

anterior, consilierul șefului biroului președintelui, Alexey Arestovich, a menționat că acum frontul este aproape înghețat în Ucraina, deoarece părțile nu au suficientă putere pentru un punct de cotitură real al situației.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.