fotografie: president.gov.ua fotografie: president.gov.ua

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a declarat că luptele super-dure continuă în Donbas, armata ucraineană se menține.

el a afirmat acest lucru într-un mesaj video.

Președintele a subliniat că bătăliile super-dure din Donbas continuă acum.potrivit lui, armata rusă folosește cea mai mare artilerie și cele mai ofensive forțe de acolo.

“Dar Severodonetsk, Lisichansk, Avdiivka, Krasnogorovka și alte puncte fierbinți se mențin. Avem astfel de oameni-ei îi păstrează. Armata noastră rezistă. Și sunt recunoscător tuturor celor a căror forță astăzi este victoria noastră mâine”, a subliniat Zelensky.

Reamintim că de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina, au fost făcute cinci încercări de asasinare a președintelui Vladimir Zelensky. Potrivit lui, toate acestea au fost comise la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie. 

Danilov nu a dezvăluit detalii despre atacuri, deși la începutul războiului a vorbit public despre un detașament de luptători ceceni care au fost însărcinați cu uciderea lui Zelensky, dar care au fost “complet distruși

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.