Cele mai multe kadyrovites distruse/REUTERS foto

Apărătorii ucraineni au distrus aproape toți Kadyroviții care au venit să sprijine Rusia în războiul împotriva Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat de către un membru al Radei Supreme Comisiei pentru Securitate Națională și apărare Fedor Venislavsky pe aer de “Ucraina 24”.

“Majoritatea Kadiroviților, cecenii, care se prezintă ca soldați curajoși și nemiloși, sunt una dintre componentele integrale ale acestui război hibrid”, a menționat el.

Venislavsky a menționat că participarea lor la lupte este o operațiune specială informațională menită să semene panică în rândul populației.

“Există informații oficiale de informații conform cărora una dintre unitățile Cecene formate din aproximativ o mie de persoane a fost trimisă în Ucraina. Le în condiții de siguranță… Majoritatea covârșitoare a mers la Allah”, a spus Venislavsky.

Kadyroviții supraviețuitori au format detașamente de protecție. După cum sa raportat anterior, aceste detașamente “lucrează” cu invadatorii ruși care refuză să lupte împotriva Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.