Marinarii din Brigada 36 au distrus rezervorul invadatorilor din ucraineanul “Stugny – P”/screenshot din videoclip

Luptătorii din cea de-a 36-a brigadă separată a Corpului Marin numit după contraamiralul Mikhail Bilinsky au distrus rezervorul invadatorilor cu ajutorul ATGM ucrainean “Stugna-P” în direcția Mykolaiv. Lovitura a fost înregistrată pe video.

Videoclipul cu explozia echipamentului inamic a fost publicat de centrul de presă al Comandamentului Marine Corps pe pagina sa oficială de Facebook.

Apărătorii ucraineni au observat un rezervor Rashist, care se ascundea lângă păduri dense de copaci. Au urmărit echipamentul prin panoul de control al “Stugnoy-P” și au tras dintr-un sistem de rachete antitanc.

În videoclip, se aude că un operator a direcționat proiectilul în zbor, iar celălalt a dat ajustări. Datorită acțiunilor coordonate, a fost posibilă o grevă vizată.

Amintiți-vă că luptătorii ucraineni folosesc adesea ATGM Stugna-P pentru a distruge o mare varietate de echipamente inamice. De exemplu, la 1 iunie, luptătorii din a 24-a brigadă mecanizată separată au folosit un complex antitanc pentru a arunca în aer un BRDM-2 în regiunea Luhansk. În aceeași zi, în regiunea Kherson, soldații din OMBR 72 au scos mai multe echipamente din “Stugna-P”.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.