marinarii ucraineni au arătat lucrări la vehiculele blindate de luptă Mastiff/ScreenshotMarines ucrainean a arătat de lucru pe Mastiff vehicule blindate de luptă/Screenshot

Forțele Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei au arătat în acțiune vehicule blindate de luptă Mastiff, pe care armata ucraineană le-a primit de la Guvernul Britanic.

După cum sa menționat în comentariile la videoclip, mașina este capabilă să transporte 8 militari și doi membri ai echipajului.

În același timp, Mastiff are o viteză maximă de 90 km/h, poate fi înarmat cu mitraliere de la 7,62 mm la 12,7 mm sau 40 mm lansator automat de grenade. 

De remarcat, de asemenea, că aceasta nu este o unitate de șoc pentru câmpul de luptă, ci este în primul rând un vehicul pentru escortarea coloanelor – un punct de tragere blindat mobil și un purtător pentru separarea infanteriștilor. De asemenea, sarcina “Mastiff” este de a sprijini trupele debarcate cu foc.

Anterior, soldații celui de-al 92-lea Ataman Sirko OMBR, împreună cu frații lor din Brigada 40 de artilerie, au arătat o vânătoare comună pentru instalația de artilerie autopropulsată rusă “Bujor”. Un obuzier American M777 a lucrat la o țintă inamică.

Apărătorii ucraineni au folosit în mod eficient o mulțime de arme străine în lupta împotriva ocupanților ruși. Deci, printre acestea se numără pistoalele autopropulsate germane de 155 mm Panzerhaubitze 2000. Ministerul Apărării a demonstrat modul în care soldații noștri lucrează cu arme autopropulsate germane pe prima linie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.