Z-cars au fost pe foc: detaliile exploziilor din Berdyansk capturat au devenit cunoscute/screenshot Z-cars au fost pe foc: detaliile din oțel ale exploziilor din Berdyansk capturat sunt cunoscute/screenshot

În centrul orașului Berdyansk, ocupat temporar de armata rusă, vehiculele militare marcate cu “Z” au luat foc de Ziua Rusiei.

Acest lucru a fost anunțat de Reprezentantul Consiliului Municipal Berdyansk Daniil Vodolazsky în aerul teletonului de informații.

“Astăzi au avut loc trei explozii puternice în oraș. Potrivit ocupanților, a fost un scurtcircuit la stația Berdyansk a rețelei electrice. Dar, de fapt, orcii ascund faptul că pe teritoriul fostei fabrici Pervomaisky, care este practic centrul orașului, vehiculele militare marcate cu “Z” ardeau. Conform acestui fapt, putem înțelege ce se întâmplă cu adevărat în oraș”, a informat Vodolazsky.

Citește și:  partizanii lui Energodar au eliminat doi militari ruși: ceea ce se știe Partizanii lui Energodar au eliminat doi militari ruși: ceea ce este cunoscut a devenit cunoscut despre succesul APU lângă Zaporozhye A devenit cunoscut despre succesul APU lângă Zaporozhye nu există nicio limită la nebunie: șeful regiunii Zaporozhye a povestit despre viața zonelor ocupate “Nu există nicio limită la nebunie”: șeful regiunii Zaporozhye a povestit despre viața zonelor ocupate

El a adăugat că, după producerea exploziilor, o parte a orașului a fost dezactivată, aprovizionarea cu energie electrică nu a fost încă reluată.

“Reprezentanții energiei regionale Zaporozhye, care au rămas în teritoriile ocupate, încearcă să efectueze lucrări, dar cea mai mare parte a orașului rămâne dezactivată. Serverul furnizorului local și furnizorul “Ukrtelekom”, de asemenea, nu a reușit. Comunicarea staționară în oraș nu funcționează”, a spus Vodolazsky.

reprezentant al orașului Berdyansk Consiliul a remarcat faptul că ucraineană de comunicații mobile în oraș nu funcționează.

“Cartelele SIM Mobile rusești au început să se vândă în urmă cu o săptămână, dar sunt puțini localnici care vor să le cumpere. Pentru că oamenii înțeleg că conexiunea este complet bugată de reprezentanții serviciilor speciale ale autorităților de ocupație. Există mai mulți furnizori locali de Internet, dar au trecut și la traficul din Simferopol”, a spus Vodolazsky.

după cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de 12 iunie, s-au auzit explozii puternice în Berdyansk ocupat din regiunea Zaporozhye, orașul a rămas parțial fără electricitate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.