strategia PMC-urilor Wagner în război a fost dezvăluită de serviciile de informații Britanice/foto REUTERSStrategia PMC-urilor Wagner în război a fost dezvăluită de serviciile de informații Britanice/REUTERS foto

În estul Ucrainei, din martie 2022, PMC-urile rusești Wagner funcționează în coordonare cu armata rusă. Mercenarii au primit responsabilitatea pentru anumite secțiuni ale liniei frontului, precum și pentru unitățile Armatei obișnuite.

Acest lucru a fost declarat în serviciile de informații britanice, a declarat Ministerul Apărării al țării într-un rezumat pe Twitter.

“Aceasta este o schimbare semnificativă față de utilizarea anterioară a grupului din 2015, când a efectuat de obicei alte misiuni decât activitățile militare regulate deschise la scară largă ale Rusiei”, se arată în declarație.

Ofițerii de informații observă că acest nou nivel de integrare subminează și mai mult Politica de lungă durată a autorităților ruse de a nega legăturile dintre PMC și Federația Rusă.

“Rolul PMC-urilor Wagner s-a schimbat probabil, deoarece departamentul militar rus se confruntă cu o lipsă acută de infanterie de luptă, dar este puțin probabil ca forțele Wagner să fie suficiente pentru a schimba semnificativ traiectoria războiului”, a declarat Ministerul Apărării pe 29 iulie.

Anterior, MI6 a declarat că contraofensiva Forțelor Armate din regiunea Kherson câștigă impuls. Centrul regional este practic tăiat din alte teritorii ocupate.

Citește și:  PMC-urile lui Wagner au recrutat aproximativ 200 de prizonieri în coloniile rusești PMC-urile lui Wagner au recrutat aproximativ 200 de prizonieri în coloniile rusești armata ucraineană a lichidat un grup de Wagnerieni-Statul Major General Militar ucrainean lichidat un grup de” Wagnerians ” – Statul Major General  Wagnerienii au suferit pierderi grele în regiunea Luhansk, un conflict se produce între ruși-informații “Wagnerians”a suferit pierderi grele în Regiunea Luhansk, un conflict este berii între ruși – informații

ajutor UNIAN. PMCs Wagner este o structură militară rusă, care este echipată cu mercenari, creată în 2013. Ea a participat la operațiuni de luptă într-o serie de conflicte, în special în Donbas și în timpul războiului pe scară largă împotriva Ucrainei din partea Federației Ruse, în Siria de partea aliatului Rusiei regimul Assad, în Sudan.

Anterior, după cum a scris UNIAN, jurnaliștii au reușit să stabilească cazuri de recrutare a persoanelor în cel puțin 15 colonii. Conform estimărilor cele mai aproximative, putem vorbi despre mai mult de 200 de condamnați recrutați.

Potrivit unor surse, Wagner promite recrutat ” un salariu de 100-200 de mii de ruble, plăți suplimentare în caz de rănire, precum și aproximativ 5 milioane de ruble la rude în cazul în care prizonierul recrutat moare.” Dacă o persoană supraviețuiește după șase luni în război, i se promite o iertare.

Potrivit Ministerului britanic al Apărării, Wagner PVK a suferit pierderi grele în războiul pe care Rusia l-a dezlănțuit împotriva Ucrainei și a redus cerințele pentru cei care doresc să devină mercenar.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.