Militanții mobilizați în ” DNR ” caută oportunități pentru a evita participarea la războiul împotriva Ucrainei/foto de REUTERS

Ocupanții mobilizați în” DNR ” caută organizații pentru Drepturile Omului pentru a scăpa de războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei. Ei compară serviciul în armata rusă cu sclavia, o numesc o încălcare a drepturilor omului și sunt gata să dezerteze.

Acest lucru este evidențiat de noile conversații ale invadatorilor interceptați de SBU. 

“Cel puțin undeva să mă întorc, ei bine, nu știu, asupra drepturilor omului, până la urmă. Doamne, sunt într-un fel de captivitate sau în sclavie? Nu înțeleg acest lucru”, îi spune soției sale un rezident mobilizat al așa-numitului” DNR”. 

El îi cere să caute pe cineva la care să apeleze pentru ajutor, pentru că este complet în pierdere.

“Nu te poți plânge Rusiei, pentru că Rusia a forțat-o, petushilina (aprox. Pushilin) nu se va plânge, pentru că el ne – a dat sau ne – a vândut în Rusia, Ucraina-voi fi un trădător…”, – spune el.

“Ei bine, oferim un indiciu pentru invadatorii care vor să rămână în viață: sunați la 2402 și predați-vă. Această “linie telefonică” este special creată pentru astfel de cazuri. Te vor ajuta. Funcționează atât pentru numerele rusești, cât și pentru cele ucrainene”, a menționat SBU.este demn de remarcat faptul că locuitorii din “DNR” suferă pierderi uriașe lupta împotriva armatei ucrainene, care sunt extrem de nemulțumiți de. Rușii nu vor să lupte împotriva Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.