miliția DPR a început să lucreze în Mariupol/Photo Maxar Technologies

filiale ale așa-numitei “miliții DPR” au început să lucreze în bombardat-out Mariupol. Ocupanții cer ca foștii ofițeri de poliție să apară pentru serviciu.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Miliția” ocupanților și-a început activitatea. Foștii ofițeri de poliție trebuie să se prezinte la serviciu”, se arată în raport.potrivit datelor sale, patru” departamente regionale de poliție ” sunt cunoscute astăzi.

În plus, militanții “DNR” au obligat foștii ofițeri de poliție din Mariupol să apară.

“Foștii angajați ai Mariupol GU din Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei din regiunea Donetsk (certificați și independenți) sunt obligați să raporteze departamentelor de poliție raionale pentru înregistrare, indiferent de intențiile lor de a continua să servească în Departamentul Afacerilor Interne al RPD”, au declarat ocupanții într-un comunicat.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, de la începutul războiului sângeros pe scară largă dezlănțuit de Rusia, peste 20 de mii de locuitori din Mariupol au murit.  

Pe 24 aprilie, ocupanții au aruncat bombe aeriene grele asupra uzinei Mariupol Azovstal, unde se află civili și personal militar, au tras artilerie asupra acesteia și au concentrat forțe și echipamente pentru asalt.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *