Ministerul Apărării:Ministerul Apărării:” am câștigat bătălia pentru Kiev “/foto Unian, Yevgeny Kolesnik

Forțele Armate ale Ucrainei au câștigat bătălia pentru Kiev, iar orașul în sine și abordările sale sunt bine fortificate.

Acest lucru a fost declarat de către președintele Ministerului Apărării Alexander Motuzyanik pe aer de telethon, rapoarte RBC-Ucraina.

“Am câștigat bătălia pentru Kiev, înseamnă ceva. Începând de astăzi, nivelul de protecție a capitalului nu a fost redus. Capitala și abordările capitalei sunt bine fortificate. Avem mai multe linii de apărare. Nimeni nu a renunțat și apărarea se întărește”, a spus el.

Potrivit lui Motuzyanik, în viitorul apropiat, posibilitatea unei ofensive a trupelor ruse asupra Kievului nu este vizibilă.”dar, mai devreme sau mai târziu, Federația Rusă poate repeta astfel de acțiuni ofensive”, a adăugat președintele.

Citește și:  autoritățile din regiunea Kiev au comentat zvonuri despre ofensiva repetată a invadatorilor din regiune Autoritățile din regiunea Kiev au comentat zvonuri despre ofensiva repetată a invadatorilor din regiune Belarus practică crearea grupurilor de grevă la exerciții-Statul Major General Belarus îndeplinește crearea de grupuri de grevă la exerciții-Statul Major General au fost dezvăluite noi detalii despre bombardarea ocupanților unei fabrici de reparații auto din Kiev Noi detalii despre bombardarea de către ocupanți a unei fabrici de reparații auto din Kiev au fost dezvăluite Kievul rămâne sub amenințare ca țintă principală a Rusiei - pictor Kievul rămâne sub amenințare ca țintă principală a Rusiei-pictor  invadatorii pot deschide un al doilea front în direcția Kievului - apărarea capitalei Ocupanții pot deschide un “al doilea front”, în direcția de la Kiev – de apărare a capitalei

războiul Rusiei împotriva Ucrainei

După cum a raportat UNIAN, pe 24 februarie, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară specială “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.

la 2 iunie 2022, Zelensky a spus că Rusia a ocupat aproximativ 20% din teritoriul Ucrainei – este necesar să elibereze 2.603 așezări.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.