Ministerul Apărării a menționat că” punctul de cotitură ” în războiul cu Federația Rusă a avut deja loc/foto Unian, Arsen Petrov

Ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei, Anna Malyar, spune că va dura câteva luni pentru ca Ucraina să stabilească paritatea pe front în războiul cu Federația Rusă cu ajutorul armelor occidentale care sosesc.

după cum relatează corespondentul UNIAN, pictorul a spus acest lucru la un briefing de la Kiev.

“Astăzi, într-adevăr, a avut loc un moment de cotitură. Și vedeți cu toții că după întâlnirea de la baza Ramstein, unde au fost prezenți peste 40 de șefi ai departamentelor de apărare, asistența pentru Ucraina este acum colectivă. Și în câteva luni, va putea oferi Ucrainei o oportunitate de paritate pentru a răspunde amenințărilor care există, deoarece Rusia are acum, desigur, un avantaj atât în ceea ce privește armele, cât și personalul”, a spus pictorul.

potrivit ei,este periculos să numim cantitatea exactă de arme care provine de la partenerii occidentali.

“Pentru că informațiile noastre sunt urmărite de inamic. El va înțelege capacitățile noastre dacă trecem la numere, dar faptul că ajutorul occidental este deja folosit în bătălii astăzi este absolut adevărat. Este”, a subliniat ministrul adjunct.

După cum a raportat UNIAN, pe 13 mai, Ministrul Apărării Alexei Reznikov a subliniat că Ucraina se confruntă cu săptămâni extrem de dificile de război cu Federația Rusă. Potrivit lui, în timp ce armele străine grele vor echilibra forțele din față și vor asigura casarea în favoarea Ucrainei, timpul va trece.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.