hainele de iarnă au început să fie furnizate APU  photo Unian, Arsen PetrovAPU a început să furnizeze Haine de iarnă Foto UNIAN, Arsen Petrov

Ministerul Apărării continuă să ofere forțelor armate îmbrăcăminte, armuri corporale și căști și furnizează deja militarilor îmbrăcăminte de iarnă.

Acest lucru a fost declarat de ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar la un briefing.

“Pentru a asigura AFU-în perioada 8 iunie-15 iunie, Ministerul Apărării a predat peste 33 de mii de veste antiglonț, peste 19 mii de căști, 13,5 mii de perechi de pantofi și peste 22 de mii de seturi de costume de teren. Și permiteți-mi să vă reamintesc că furnizăm deja îmbrăcăminte de iarnă, care este deja furnizată trupelor”, a remarcat pictorul.

Potrivit acesteia, alte 21 de mii de veste antiglonț și 5 mii de căști sunt așteptate în viitorul apropiat. acest produs a fost deja expediat de furnizor și este deja în drum spre APU.

Citește și:  problema mobilizării femeilor în Ucraina nu merită acum-Ministerul Apărării Problema mobilizării femeilor în Ucraina nu merită acum-Ministerul Apărării cât de puternică este flota rusă a Mării Negre: câte nave de atac și rachete cât de puternică este flota rusă a Mării Negre: câte nave de atac și rachete

Ministrul adjunct a menționat că, în prima jumătate a lunii iunie, Ministerul Apărării a predat deja Forțelor Armate peste 55 de mii de veste antiglonț și 27 de mii de căști.  

“Ne concentrăm pe păstrarea barei în provizii și pe a avea echipament de protecție în rezervă pentru cel puțin 2 brigăzi, astfel încât atunci când unitățile corpului de rezervă termină antrenamentul, acestea au deja armură pentru ele”, a explicat pictorul.

După cum a raportat UNIAN, pictorul a declarat că scopul principal al ocupanților este distrugerea armelor străine și a rutelor lor de livrare către Ucraina. Alte acțiuni ofensive ale armatei ruse vor depinde de disponibilitatea în Ucraina a resurselor și armelor necesare pentru operațiunile de luptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.