ilustrație depositphotos.com

Ministerul Apărării al Ucrainei a raportat un atac cibernetic nereușit asupra departamentului de către Ministerul rus al Apărării.

Acest lucru este menționat în serviciul de presă al Departamentului ucrainean pe Facebook.

“Ministerul Apărării al țării 404 continuă să efectueze încercări nereușite de atacuri cibernetice asupra Ministerului Apărării din Ucraina”, se arată în raport.

În special, e-mailurile de phishing au fost trimise la adresele poștale oficiale ale Ministerului Apărării din Ucraina pentru a avea acces la corespondența oficială. Cu toate acestea, potrivit Ministerului Apărării, toate e-mailurile rău intenționate au fost blocate și nu au ajuns la utilizatori.

“Datorită actualizării critice a bazei de date a serverului, vă rog să vă confirmați urgent contul, altfel e-mailul va fi blocat”, a spus e-mailul de phishing.

“În plus, în scrisoare a fost indicat un link de phishing, al cărui nume de domeniu a fost înregistrat la 02/22/2022 și are semne de apartenență la Ministerul Apărării al Rusiei. Toate încercările inamicului au fost în zadar. Trupele cibernetice ale Ucrainei, împreună cu partenerii lor, sunt în defensivă”, a adăugat Ministerul Apărării.

Amintiți-vă că ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov a menționat că victoria Ucrainei în războiul cu Rusia se poate întâmpla mai târziu decât se dorea. Trebuie remarcat faptul că Reznikov a cerut, de asemenea, ucrainenii să nu cadă din procesele economice.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.