Ministerul Apărării al Ucrainei a numit cele mai bune trei MLR-uri capturate capturate de invadatori/fotografie t.me/operativnoZSU

Ministerul Apărării al Ucrainei a povestit despre cele mai bune trei MLRS capturate ale Forțelor Armate din Ucraina. Aceste lansatoare de rachete multiple au fost capturate de soldații noștri în timpul luptelor cu invadatorii. Acum tehnica este folosită pentru a distruge inamicul.

informațiile relevante au fost împărtășite de centrul de presă al Ministerului Apărării pe pagina oficială de Facebook.

Locul al treilea este ocupat de BM-27 “Uraganul”. Intervalul de ardere al acestui MLRS este de 30-35 kilometri. Complexul are diferite tipuri de muniție pentru rachete 9k57, este posibilă tragerea din cabină sau dintr-o poziție închisă.

Tornado-G se află pe locul doi. Capacitățile de luptă ale acestui MLRS au fost extinse datorită noilor muniții cu jet. “Acum Tornado-G va “lucra” efectiv la foștii săi proprietari datorită gamei sale, acurateței distrugerii și ghidării prin satelit”, a declarat Ministerul Apărării.

Și poziția de lider a mers la TOS-1A “Solntsepek” — legenda propagandei rusești. Sistemul trage muniție termobarică, într-un voleu de 24 de proiectile capabile să acopere o suprafață de 200×200 metri. Există deja mai multe astfel de complexe în serviciul Forțelor Armate din Ucraina.

Reamintim că Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a anunțat la jumătatea lunii martie că armata rusă a devenit de fapt unul dintre furnizorii de echipamente pentru apărătorii ucraineni.

În ceea ce privește TOS-1A “Solntsepek”, un astfel de sistem APU a fost capturat pe 30 martie, iar al doilea pe 7 mai. Ambele au fost obținute ca urmare a luptelor din regiunea Harkov.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.