armata ucraineană are o superioritate calitativă asupra inamicului, împărtășită în Ministerul Apărării/foto REUTERS

Ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei, Anna Malyar, a declarat că avantajul cantitativ al inamicului este compensat de avantajul calitativ al armatei ucrainene.

ea a spus acest lucru în aerul teledonului Informațional.

“Dacă analizăm situația din față în ansamblu, inamicul a redus ritmul de avansare adânc în teritoriu, dar nu lasă planuri pentru o operațiune ofensivă. Prin urmare, nu trebuie să ne relaxăm, trebuie să împingem inamicul și să fim un spate puternic al armatei noastre”, a remarcat pictorul.

Ea a spus că acum există o apărare circulară a lui Mariupol, iar inamicul este împiedicat în orice mod posibil să avanseze în districtul operațional sud-estic.

“Astăzi, toată lumea este, de asemenea, implicat în descurajarea inamicului cu privire la abordările de la Kiev. Adică, în toate domeniile în care, potrivit diferitelor date, se poate realiza un avans profund, toate forțele sunt implicate pentru a restrânge inamicul. Și, inclusiv în direcția belarusă”, a adăugat ministrul adjunct.

Potrivit acesteia, acum militarii din Belarus și Rusia sunt demoralizați și “se gândesc foarte mult să nu participe la acest război barbar rușinos

“Avantajul lor cantitativ este compensat de avantajul nostru calitativ”, a subliniat pictorul.

Amintiți-vă că trupele ruse au pătruns pe teritoriul ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare și apoi a atacat așezările pașnice, în special Kiev, Chernihiv, Mariupol, Kharkiv, Kherson și Zhytomyr.

Anna Malyar a raportat pe 7 martie că armata rusă suferă pierderi uriașe și nu poate îndeplini sarcinile care îi sunt atribuite.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.