adversarii din țara noastră nu mai pot lupta pe fronturi largi, a raportat Ministerul de Interne/foto REUTERSOponenții din țara noastră nu mai pot lupta pe fronturi largi, a raportat Ministerul de Interne/foto REUTERS

ocupanții ruși din Ucraina nu mai sunt capabili să lupte pe fronturi largi.

Oponenții s-au concentrat pe secțiuni relativ mici ale frontului, a declarat consilierul șefului Ministerului Afacerilor Externe Vadim Denisenko la Teleton.

Potrivit acestuia, acum forțele armate ale Federației Ruse se concentrează în direcțiile Seversk și Bakhmut, dar până acum fără rezultat. Consilierul a adăugat că luptele sunt destul de dure.

“Rușii nu pot avansa încă. Timp de o săptămână spunem că prima linie este chiar în acel moment. De fapt, nimic nu iese din ele. Echipamentele occidentale au jucat un rol important aici, ceea ce a permis distrugerea depozitelor de muniții”, a spus Denisenko.

Consilierul ministrului de Interne a subliniat că ” trupele rusești nu mai pot lupta pe fronturi largi.”

Reamintim că Federația rusă, fără a declara război Ucrainei, a început o invazie pe scară largă a teritoriului ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie. Adversarii avansau dinspre nord, est și Sud. Dușmanii au reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din estul și sudul țării noastre.

Alexander Kovalenko, un observator militar și politic al Grupului de rezistență la informații, a raportat pe 22 iulie că dușmanii din regiunea Kherson au intrat într-un cazan din apropierea satului Vysokopolye. este demn de remarcat faptul că, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând cu 23 iulie, aproximativ 39.240 de adversari au fost distruși pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.