experții au calculat numărul minim de pierderi ale Federației Ruse în război/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Experții au calculat numărul minim de pierderi ale Federației Ruse în război/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

De la invazia pe scară largă a Ucrainei, Rusia a pierdut aproape 75 de mii de oameni. Aceasta include personalul armatei ruse, mobilizat din teritoriile ocupate temporar și mercenari. Iar costul total al echipamentului pe care APU l-a distrus a depășit 17,3 miliarde de dolari.

aceste date au fost împărtășite de experții resursei infografice de război Ua. Ei numără pierderile Rusiei în războiul împotriva Ucrainei.

Potrivit infografiei publicate, soldații ucraineni au eliminat aproximativ 39.700 de angajați ai armatei ruse. Date similare au fost prezente în raportul de dimineață al Statului Major General. Cu toate acestea, analiștii au făcut o clarificare importantă: pierderile agresorului sunt mult mai mari.

 statistici pierderi/foto ua război Infographics statistici pierderi/foto ua război Infographics

Comanda ucraineană ia în considerare numai rușii lichidați ale căror decese au fost confirmate. Și mercenarii și cei mobilizați din teritoriile ocupate temporar ale țării noastre se luptă și de partea agresorului. Aproximativ 12 mii de oameni au fost uciși printre primii și cel puțin 23 de mii printre cei de-ai doilea.

Ca urmare, numărul total de adversari eliminați este de 74.700 de soldați. Cu toate acestea, analiștii au clarificat că aceasta este suma minimă care poate fi spusă cu încredere. În practică, soldații ucraineni au eliminat mai mulți mercenari și s-au mobilizat din teritoriile ocupate temporar.

Statistici pierdere/foto ua război Infographics

Un infografic similar a fost dedicat tehnologiei. În cinci luni de război la scară largă, AFU a distrus tancuri, avioane, artilerie și alte lucruri în valoare totală de cel puțin 17,3 miliarde de dolari. luptătorii singuri au reușit să “demilitarizeze” cu 5,6 miliarde de dolari. numărul pierderilor de echipamente, dacă este tradus în echivalent monetar, va fi mai mare decât veniturile anuale ale majorității subiecților Federației Ruse.

Mai devreme astăzi, pe 25 iulie, UNIAN a raportat că AFU a distrus postul de comandă și observare al Rosgvardiya. Și numărul depozitelor de muniții ale ocupanților, care au reușit să explodeze cu lovituri de la HIMARS, a ajuns la 50 de bucăți.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.