APU continuă să lovească depozitele inamice /foto Statul Major GeneralForțele Armate ucrainene continuă să lovească depozitele inamice/foto Statul Major General

în regiunea Herson, militarii ucraineni au distrus depozitele inamice ale ocupanților în patru așezări peste noapte.

Acest lucru este raportat de deputatul Consiliului regional Kherson Serghei Khlan pe pagina sa de pe rețeaua socială Facebook.

“APU distruge bazele Orc deja la mai mult de 100 de kilometri de linia de contact. Ocupanții nu mai au un loc de încredere pentru a plasa baze. Numai în această noapte minus depozite în Novaya Kakhovka, Chernobayevka, Alyoshki, Brilevka”, a spus el.

Khlan a menționat că distrugerea unui nod feroviar major lângă Kherson blochează rutele logistice ale armatei ruse.

Citește și:  Zaluzhny a arătat cum MLRS270 MLRS funcționează în prim plan (video) Zaluzhny a arătat cum funcționează MLRS270 MLRS pe prima linie (video) Lumea Rusă nu era așteptată aici: amintiri ale locuitorilor din sudul regiunii Chernihiv despre ocupație “Lumea rusă” nu era de așteptat aici: amintiri ale locuitorilor din sudul regiunii Chernihiv despre ocupație grevă pe colonia din yelenovka ocupată: Statul Major General a făcut o declarație grevă pe colonia din yelenovka ocupată: Statul Major General a făcut o declarație

“Acesta este un nod feroviar major, pe care ocupanții l-au folosit pentru a-și descărca echipamentul și muniția, care au fost furnizate din Federația rusă prin Crimeea ocupată”, a spus el în emisiunea teletonului de informații.

În opinia sa, în viitor, ocupanții pot folosi gara Kalanchak, care se află aproape la granița cu Crimeea ocupată, pentru a descărca echipament militar.

Amintiți-vă că pe 19 și 27 iulie, Forțele Armate ale Ucrainei au lovit Podul Antonovsky, care leagă țărmurile Kherson-ului ocupat de ruși. Din acest motiv, este imposibil să ne mișcăm acum.  

Pe 24 iulie, singurul pod peste Ingulets din Regiunea Herson a fost atacat. 

expertul Ivan Kirichevsky consideră că invadatorii vor putea părăsi țărmul tăiat al orașului numai dacă își părăsesc echipamentul greu. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.