De câteva zile, serviciile de informații ucrainene, precum și o serie de oficiali militari de rang înalt din Marea Britanie și SUA, au declarat că Putin ar putea anunța o mobilizare generală în Federația Rusă pe 9 mai. În același timp, informațiile ucrainene anterioare au raportat despre pregătirea unui “referendum” în regiunea Herson, care ar trebui să “legitimeze”invadatorii și gauleiterii din Donbass au declarat organizarea probabilă a” referendumurilor ” privind aderarea la Rusia în mai. Mai mult, se apropie 11 mai-Data “referendumurilor” din 2014, când au votat și multe bunici drogate din Donbass, la cântecele lui Kobzon, fiind siguri că votează pentru aderarea la Rusia, ca în Crimeea. 

“Operațiunea specială” nu se încheie, există din ce în ce mai multe “POP-uri” la depozitele de petrol și depozitele de arme din Rusia în fiecare zi, “eliberatorii” merg și pleacă acasă în sicrie de zinc

Astăzi, este evident pentru toată lumea, inclusiv Lavrov, că nu va funcționa nici măcar pentru a ajunge la granițele regiunilor Donetsk și Luhansk (care a fost declarat Obiectivul principal al Kremlinului în războiul împotriva Ucrainei după înfrângerea în bătălia pentru Kiev). Adică este imposibil să se atingă chiar și acest minim până la data “sacră” pentru regimul Putin. Dar pentru a arăta Putinoizii, care sunt siguri că APU a fost învins de mult timp, deoarece gura mincinoasă a Ministerului de atac al Federației Ruse Konashenkov le transmite zilnic, este nevoie de ceva. Și există mai multe opțiuni aici. 

“Operațiunea specială “nu se încheie, există din ce în ce mai multe” POP-uri “la depozitele de petrol și depozitele de arme din Rusia în fiecare zi,” eliberatorii ” merg și pleacă acasă în sicrie de zinc. Chiar și casele de câini furate și uscătoarele de păr încep să mulțumească mai puțin femelele rashiste, dintre care multe trebuie să se mulțumească cu zece mii de “lemn” în plus față de o pungă cu rămășițele unui “erou”, în loc de cele cinci milioane promise personal de Putin. Și puteți obține zece mii dacă aveți noroc: în cazul în care resturile de la susținător de familie nu au fost arse într-un crematoriu mobil sau lăsate să fertilizeze pământul fertil ucrainean …

“Cum rămâne cu “operațiunea specială”? – vitele vor protesta, după ce au primit o citație. – Într-adevăr nu a reușit? Marele Putin ne-a înșelat?”…

Deci, ce fel de surpriză va decide nedofyurerul chel să-și prezinte banderlogurile? Mobilizare? Dar este un lucru să te bucuri de filmările orașelor ucrainene distruse, de civili împușcați și sfâșiați și cu totul altul să mergi la carne tocată sau să te transformi într-un grătar după întâlnirea cu “Bayraktar” sau “Javelin”. În ciuda vidului informațional și a porțiunilor zilnice de “victorii” de la Solovyovs și alte propagandecoșul de gunoi, din gură în gură funcționează deja, există din ce în ce mai multe morminte proaspete în toată Rusia și devine din ce în ce mai dificil să elimini plățile pentru un susținător de familie mort. Prin urmare, este puțin probabil ca o astfel de inițiativă a lui Putin să fie întâmpinată cu un bang. Cozile la birourile de înrolare militară, ca în 2014, nu sunt respectate. Și “lianții” refuză să renunțe și în loc de o pâine cu sare, sunt întâmpinați cu salve de arme, pe care le dețin perfect și le lovesc foarte precis. 

Prin urmare, maximul care poate fi atins printr-o astfel de decizie este de a răzui împreună o sută sau două mii de “carne demotivată de tun”, care va deveni pradă ușoară pentru APU. Și este un lucru când o neînțelegere, care dorește să primească cel puțin o rație mică, dar regulată, a semnat un contract în sine și altul când a fost condus la sacrificare cu un băț. “Cum rămâne cu “operațiunea specială”? – vitele vor protesta, după ce au primit o citație. – Într-adevăr nu a reușit? Marele Putin ne-a înșelat?”Așadar, consider că opțiunea mobilizării totale în Rusia este mai puțin probabilă decât anexarea ORDLO.

Acest scenariu este posibil, doar pentru că aici plebele, care așteaptă ” recunoașterea “din 2014, vor fi satisfăcute (rația va crește și” mama Rusia “o va lua în cele din urmă), iar vitele din Rusia însăși pot fi prezentate ca”întoarcerea pământurilor rusești ancestrale”. Ei pot face orice imagine pentru televizor. Nu degeaba excrementele de privighetoare din Mariupoltrimis. Aici, spun ei, vezi? Da, orașul tău a fost distrus, iar acum ești cu toții oameni fără adăpost care visează doar să facă un duș și să mănânce normal și să nu stea la coadă pentru o fișă din depozitele furate. Dar într-o zi va fi o vacanță pe strada ta! Da, va trebui să aștepți și să mori de foame pentru asta. Dar nimic! Vă vom aduce mai multe Skabeeva în curând! 

Deci, dintre cele două opțiuni posibile – mobilizarea totală în Federația rusă sau anexarea ORDLO printr – un “referendum” sau orice altceva-cred că a doua este mai realistă.

Maxim Yali, candidat la științe Politice, maestru de Politică Externă, profesor al Departamentului de Relații Internaționale, informații și studiouri regionale ale Universității Naționale de aviație, membru corespondent al Academiei de științe Politice din Ucraina

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *